2010/10/09

Jouluun 76 aamua


Saako tästä edes puhua?
 
Vai mitä pidätte uudesta kassistani? Se ei toki vielä ole aivan valmis, ompelen vielä sisälle vuoren ja teen kahvat vuorikankaasta. Kassi on tulosta Ravelryn Scarf Journey-ryhmän Plastic Extravaganza-kierrokselta, jonka tarkoitus oli kuluttaa kammolankoja. Ja mitä kamalampi, sen parempi. Ja tämä taitaa jo olla niin kamala että se kamaluudessaan on itseasiassa aika upea.

2010/10/08

And Here We Go Again; Nurkka ylpeänä esittää: Jouluun 77 aamua


Illat ovat pimenneet, syksyn ensimmäiset tuikut on poltettu ja ruska on kauneimmillaan. Minulla ei oikeastaan ole minkäänlaista joulufiilistä, mutta jotain sentään; Lidl on aloittanut joulumyynnin, myös lempijoulukeksieni myynnin. Aprikoosihillolla täytettyjä ja suklaalla päällystettyjä maustekeksejä, jotka ovat kuuluneet joulunalusaikaani jo monta vuotta. Yksi pieni asia, ja joulu onkin jo aivan käsillä. Mihin talvi, kevät ja kesä ovat kadonneet?
Viimejouluinen Sherwood-paitakin on vielä kesken, puhumattakaan toissajouluisista ristipistokoirista... jospa jo täksi jouluksi, sillä muita joululahjoja olen tuskin neulomassa. Ainakin luulen niin. Ehkä.
Tervetuloa jälleen kerran Nurkkaan seuraamaan joulun lähestymistä ja joululaskuria.