2010/05/28

Kesä?


Kesään kuuluu monia asioita, lämmin keli, koivunlehdet, pihlajankukat ja kielot. Kummallista miten jokin niin pieni voi tuoda kesän tunteen. Ehkä tunne johtuu niistä lapsuuden kesistä jolloin ensimmäinen lomaviikko vietettiin kesämökillä, ja samaan aikaan, lähes poikkeuksetta, kielot puhkesivat kukkaan. Kielot kuuluivat alkavaan kesään, kesään joka voisi olla siihen astisista kesistä paras. Ja miksei tämäkin kesä voisi olla?
Jämäpeitto on edennyt muutaman rivin. Posti toi neulottavaksi uuden reissuhuivin jonka teemana on Plastic Extravaganza, eli siis kaikki pörrölangat ja muut kammomuovit puikoille. Muuten aika onkin mennyt sukkia neuloessa. Ensimmäisestä yritelmästä tuli paria numeroa liian suuri saajalleen, joten saan itselleni uudet sukat. Joskaan langanväri ei ole ihan mieleisin. Tarkoitus oli kyllä neuloa itsellekin samalla ohjeella sukat, mutta vähän eri langasta.
Tilkkupeittoprojektini päättyi lopulta. Vein lähemmäs 90 tilkkua paikalliseen Teresa-piiriin ja tilkuista tulee peitto lähetettäväksi Intiaan joskus kesän aikana. Yksi ikuisuusprojekti poissa nurkista.
Mitä tulee Ilonan mummon kommenttiin Henri-nallesta, nallella on kokoa sen verran että se mahtuu hyvin keskikokoiseen teemukiin, ja on siten juuri sopiva pienen lapsen käteen.

No comments:

Post a Comment