2010/05/09

Hävityksen kauhistus?

Menneet viikot ovat olleet varaston hävitystä niin jämien kuin myöskin muutamien "what was I thinking"-lankojen osalta. Paksummat langat muuttuivat paksulla virkkuukoukulla äkkiä vauvanpeitoiksi, yhteensä neljäksi sellaiseksi. Kolme peittoa tein isoäidinneliöksi, valtaisiksi sellaisiksi ja yhden sitten pylväsneliöksi. Pylväsneliöpeitto menee varastoon odottamaan Velipojan lisääntymistä (Käly oli saanut sätkyn kun kyselin että laitanko varastoon), yksi isoäidinneliöpeitoista on jo Yunalla ja kaksi viimeistä odottavat sopivaa hyväntekeväisyyskohdetta. Toinen peitoista on värikäs jämäpeitto ja toinen kaksivärinen Mambo- ja Jenga-peitto. Kokoa peitoilla on noin 1-1.3-1-1,3metriä.
Uusin puikoilla oleva peitto on sekin mallia jämä. Idean sain yhdestä reissuhuivista, missä jokainen rivi neulottiin erilangalla ja langan päät jätettiin reunoille roikkumaan päättelemättä. Peittoon toki letitän päät, mutta muuten idea on sama. Ja kun neuloksena on vielä helmineule pinnasta tulee ihanan monivärinen, mutta siltikin jokseensakin harmooninen. Peitto vaan tuntuu kovin hitaalta tehdä, vaikka silmukoitakaan ei ole kuin parisen sataa... =o)
Varasto on supistunut, kohta alitan jo 32 kilon rajapyykin! Hyvä minä, enää se noin 25kg matkaa tammikuuhun. Ja vielä kun omat kilot vähenisivät samaan tahtiin...

No comments:

Post a Comment