2010/03/24

"Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikeilla"


Taisin reilu vuosi sitten ensimmäisen kerran puhua ääneen siitä että lankaa on liikaa, ja että varastoa pitäisi saada pienemmäksi. Silloin lanka oli noin neljätoista kiloa. Ja mikä tilanne on nyt? Lankaa on kolmekymmentäkolme kiloa ja siltikin tuntuu usein ettei varastossa ole oikein mitään kivaa lankaa. Paitalankoja, sukkalankoja, huivilankoja. On yksittäisiä keriä ja riittävästi lankaa johonkin tiettyyn työhön. On inhokkeja ja on niitä vyyhtijä jotka odottavat SITÄ neuleohjetta, jolle mikään muu kuin täydellinen ei ole sopiva. Jo ennen inventaaria olin jossain määrin tietoinen siitä että lankaa on enemmän kuin mitä ihan oikeasti tarvitsisin, käytän tai neulon, jotenkin en kuitenkaan uskonut paljonko sitä lankaa on. Sillä määrällä rahaa, mitä noissa langoissa on kiinni olisi maksanut jo puolikkaan tietokoneen, jos en kokonaistakin.
Vaan on sentään jotain valmistakin. Serkkupojan Mambo-paita valmistui viimein, samoin Serkkupojalle tai Kummipojalle menevät elintarvikevärillä värjätyt sukat (ensimmäiset varpaista aloittamani) tulivat valmiiksi. Äiteen kammot, eli Jive-kämmekkäät ja kynsikkäät ovat myös jo uudella omistajallaan, ja ainakin silloin Äitee sanoi että kivoja ovat. Saa nyt sitten nähdä miten tosissaan se on sanottu.
Kaksi ensimmäistä omaa reissuhuiviani ovat jo matkalla kotiin. Veikkaan tosin että toinen ehtii ennen ensimmäistä, mutta molemmat ovat jo tulossa. Lisäksi eilen tuli tietoon että yksi tuttava reissuhuivi-ryhmästä on pieniin päin ja pitihän sitä heti vähän suunnitella että voisiko häntä yllättää vähän vaikka jonkinlaisella vauvanvaatesetillä... mutta katselee nyt, ideoita olisi kyllä ainakin.
Nyt takaisin UFOjen pariin, kaipa nekin joskus valmistuvat. *Ehkkä, kenties, mahdollisesti*

No comments:

Post a Comment