2010/03/28

Neulomista vai virkkaamista


Molemmat kotiin odotetut reissuhuivit saapuivat lopulta samalla kertaa. Ja olivat oikein ihana yllätys hyvin hektisen ja raskaan työpäivän jälkeen. Toisen huivin mukana tuli vielä kerä ihkulankaakin, Nimu Yarns'n Torva lankaa sinisävyisenä. Lanka on pääosin merinoa ja cashmiria. Mitähän kivaa siitä keksisikään... Huivit kotiutuivat hyvin sinisävyisinä, kuten toivoinkin, toinen paksuista langoista ja toinen 7veikan paksuisista langoista. Varsinkin tuo paksumpi on kivempi pitää hartiahuivina. Katsoo jos laittaisi kuvia.
Muuten käsityörintamalla on ollut lähinnä virkkausta. Dropsin ronsu-ohje vei mennessään ja jättironsu on koukulla Jengasta ja Mambosta. Kohta lankaarasto on siis puoli kiloa vähemmän ja kahta riviä lyhyempi. Ronsussa on viiden kerroksen raidat ja kokoa ja leveyttä löytyy ihan mukavasti. Mietinkin että jos täyttäisi ronsun löyhästi tai vaikka pienellä tyynyllä siitä saisi kivan sohvatyynyn koska leluksi se varmastikin on ihan liian iso. Mutta katsoo sitäkin sitten kun se valmistuu. =o)
Viimeistä työvuoroa viedään. Kohta voisi ottaa neuleen esille, ja jatkaa Isille meneviä kämmekkäitä, jotka tulevatkin ylhäältä alas eivätkä alhaalta ylös. Jos siis on niin rauhallista että voi neuloa. Huomenna alkaakin sitten intensiivinen pakkaaminen... APUA!

No comments:

Post a Comment