2010/02/26

Neulontaa?


Neuleolympialaiset lähestyvät loppuaan. Jotain on tullut tehtyäkin siis.  Ensimmäisenä olympiatyönä valmistuivat Äiteen joululahjasukat, joista eka tuli valmiiksi jo joulun aikaan. Toinen sukka valmistui päivässä, vaikka vähän joutuikin miettimään miten se kuvio nyt menikään.
Toisena työnä oli neuloa loppuun kesällä aloitetut Oak leaf-sukat. Ensimmäistä sukkaa oli neulottu pari mallikertaa varteen, ja sukkia neulottu edellisen kerran syyskuussa. Neuloin sitten vahingossa ylimääräisen mallikerran ennen kantapään tekoa. Sukat valmistuivat nämäkin yllättävän nopeasti, ja vanhaa Nallea meni 120g. Sukat istuvat todella hyvin, mikä on vähän jännä tuollaisella mallineuleella.
Lisäksi neuloin yhteen huivivaihtoon kaulaliinan. Konttineuleella tuli aika nätiti reunat, varsinkin kun ne teki Nalle Coloreilla ja Four Seasoneilla. Ideaa pitää kokeilla toistekin.
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, tai siis, vähäisimpänä, aloitin Äiteelle kämmekkäät Jivestä ja 7veikasta. Jive oli siis se päälanka. 7veikan Jättiraita tuo työhön aika mielenkiintoisen vivahteen kun värin vaihtumista ei Jiven alta uhalla huomaa, mutta se näkyy kuitenkin. Pitää vielä tehdä toinen pari johon varmaan tulee Bambu kaveriksi, jos olisivat vähän kesäisemmät.

No comments:

Post a Comment