2009/12/15

Jouluun 9 aamua

Kommentoidaas ensin eilisiin vastauksiin:
Joo, joulumerkillä menee vielä tänään lähetetyt joulutervehdykset, kotimaahan.
Mistä Esmeralda haluaisi kuvia nähdä? Musta se kuvien lisääminen on niin turkasen hankalaa että... saattaahan sitä toki laittaa jos toivotaan. Noita kaulahuiveja en ole kuvannut. Kun kirjotain kuitenkin suhteellisen usein niin blogi on jo tekstitiedostonakin aika iso, joten kuvat vielä lisäisivät sitä, ja monia muita kompaten, tiettyjä blogeja ei viitsi edes avata kun latautuminen vie sen 5-10min. Nimim. Novitan blogi-uudistusta odotellessa.
Sitten tämänpäiväisiin:
Neuloin ihan urakalla 8h koulussa Kummipojan Sherwoodia (ja mainostin sitä useammalle neulojanalulle). Lankana on siis 7veljestä, ja koko paita tulee saumattomana, eli kroppa neulotaan alhaalta ylös ja hihat poimitaan pyöriöistä ja neulotaan alas. Ainoastaan olkasaumat tarttee tehdä. Työ tuntuu edistyvän ihan tuskasen hitaasti, ja 7veikka tuntui ihan hirveän paksulta, vaikka sen pitäisi olla saman paksuista kuin tuon pesukinnas-langan. Saas nähdä mitä kaikkea jää tänä jouluna kesken. Velipoika kun oli vielä sitä mieltä että Ukolle (Äiteen isä) pitäisi tehdä villasukat joululahjaksi... Teki mieli sanoa, että sinäkö ne neulot? Ja perustelu sukille oli se kun annettiin sille viimevuonna joulahjaksi paistinpannu, joten tävä vuonna sitten voidaan antaa jotain halpaa. Ei sillä, en minä laske lahjoihin käytettyjä tunteja, mutta tuli taas sellainen fiilis että onkohan multa jäänyt Velipojan koulutus vähän kesken, Käly kun ei käsitöiden päälle ymmärrä ollenkaan.
Tänään oli vikat koulutunnit. Huomenna on merkkien jako (saadaan sairaanhoitajaliiton sini-valkeat merkit) ja siihen liittyen ammattiliitto tarjoaa sitten ruoan ja luvassa on kuulemma myös stipendejä, saas nähdä tuleeko kohdalle... =o) Torstaina treenataan valmistujaisiin (eli miten sinne korokkeelle kävellään just NIILLÄ kengillä) ja perjantaina on sitten se H-hetki. Mitä noihin kenkiin tulee, niin tänne on luvattu ihan kunnon pakkasta ja ainakin kirkkoon mennään ristikulkueessa, eli talvikengissähän sinne pitää sitten lähteä. Nyt pitää vaan enää päättää mitkä villasukat näyttää parhailta pitkän mustan hameen, valkean kauluspaidan ja sinisen Revontulen kanssa. Kengät on siis mustat nilkkurit, onkohan oikea nimitys nupukki-nahkaa, eivät mitkään hirveän sirot tms, mutta seuraava vaihtoehto on remmisandaalit tai balleriinasandaalit, joihin mahtuu alle ainoastaan todella ohuet sukat, ja minä kun olen tunnettu siitä että pidän käytännöllisiä vaatteita, niin talvikengissähän sitä sitten lähdetään.

No comments:

Post a Comment