2009/11/11

Jouluun 43 aamua

Talvi. Tuo sana sanojen joukossa. Mutta mitä talvi sitten tarkoittaakaan? Niin todellakin, sitä kun pyörän lukko on jäätynyt, samoin vaihteet, piposta huolimatta korvia palelee ja kaupan pihassa lentää nurin kun lumen alla on jäätä. Talvi on siis todella tullut tänne Kainuuseen. Kohta onkin sitten jo kevät ja uusi kesä, niin että on mitä odottaa, joulun jälkeenkin. =o)
Kävin tänään reklamoimassa sen Tsekkiin lähetetyn kirjeen katoamisen, saas nähdä löytyykä, vai tuleeko lappu bumerangina takaisin. Ettei Itella tutki Suomen rajojen ulkopuolle kadonneita posteja. Mistäs ne tietää missä se on kadonnut?
Sain eilen taas uuden kaulaliinan neulottavaksi. Tähän mennessä yhtä huivia lukuunottamatta (sitä mikä nyt on kadoksissa) olen onnistunut käyttämään kaikkiin huiveihin Novitan lankoja ja aloittanut melkein jokaisen esittely pätkän: "In this scarf I used Novita's Nalle/Rose/Bianca/Bambu-yarn and..." yllättävän helposti sitä tuntuu löytyvän sopivia lankoja varastosta vaikka vähän epäilin mukaan lähtiessä että näinköhän sopivia lankoja löytyy.

Kiitokset Esmeraldalle jo toisesta tunnustuksesta. Ja jälleen kerran kun on  tullut pyöreitä (6000) lukuja niin kiitokset kaikille Nurkan lukijoille!

No comments:

Post a Comment