2009/10/18

Nurkan paluu (Jouluun 67 aamua)

Bloggeria kokeiltuani päätin palata tänne tuttuun ja turvalliseen blogiini. EI mitään suurta draamaa, lähinnä vain se etten oikein päässyt tutuksi uuden blogin kanssa.
Kuten Lankavaraston syyssupistuksen ketjusta voi päätellä, supistaminen ei ole oikein onnistunut... olen edelleen melkein kaksi kiloa plussalla. Ja lanka on lisinyt sitten tammikuun kymmenisen kiloa. (!!!!) Heinäkuisilla Nalle-ostoksilla on osuutta asiaan, mutta eihän se kovin vahvasti ole mennyt kun tammikuussa uhoin etten uutta lankaa osta ennen kuin vanhat on neulottu pois... Jos kokeilisi ensi vuonna uudelleen. Toisaalta ensi vuonna pitäisi jo saada palkkaakin, niin että mitäs sitä huonoa omaa tuntoa potemaan lankaostoksista, niin kuin nykyään teen, opintotuella eläessäni.
Puikoilla on Oak Leaf-sukat oranssista Nallesta, Vironvillasta Revontuli huivi, en tiedä, mutta olen menossa kahdeksankymmentä jotakin ja huivi on tuskin hartioiden kokoinen. Langasta on mennyt noin puolet. 7veljeksestä Kummipojalle on tulossa Sherwood paita joululahjaksi, ja EcoBlendistä pesulappuja Mummoille kirjojen kaveriksi.
Viimejouluinen ristipisto-työ on edelleen kesken, edennyt tosin jonkin verran, niin että neljäs koira viidestä alkaa muotoutua koiraksi.

Kummipojan uuden joulukalenterin suunnittelu on jo alkanut, pitää katsoa mitä sitä keksisi tänä jouluna, joten ideoita otetaan vastaan.

No comments:

Post a Comment