2009/10/20

Jouluun 65 aamua

Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt... Oli ihan kiva työpäivä vaihteeksi. Kyllä se on tuo kenttäsairaanhoitajan ura minua varten, ei siitä vaan mihinkään pääse. Tai sitten pitää kokeilla ihan jotain muuta alaa (Jotain olen kyllä harkinnutkin, mutta katsoo nyt).
Pitäisi hiljalleen ruveta suunnittelemaan pakkaamista. Varata pahvilaatikoita jne. Langat meinasin laittaa jätesäkkeihin ja ottaa niiden säilytyslaatikot hyötykäyttöön astioille. Samoin ajattelin että laitan leffojen kannet säkkeihin ja levyt kansioissa sitten repussa tms. Siinä kun monet jemmailee lankojaan av(i)omiehiltään/vast. minä joudun muuton ajan ja sen jälkeenkin jemmailemaan paitsi lankoja, DVD:itä, kirjoja (käsityö-, keitto- ja romaani) Äiteeltä. Vaikka en saman katon alle muutakkaan, sen verran lähelle muutan että yllätysvierailuja voi odottaa milloin tahansa ja kämpässä on kaapit sen verran vähissä että lankalaatikot on melkein pakko säilöä näkösälle johonkin nurkkaan. Vaikka minulla tämä supistus on mennyt vähän hänekseen, niin ajattelin kyllä ensi vuonna yrittää uudelleen langanostolakkoa. Jospa se onnistuisi paremmin kun on vertaistukea saatavilla muutenkin kuin virtuaalisesti. Jospa samalla tulisi ostettua vähemmän elokuvia (niitäkin on ihan liikaa). Voisin melkein alkaa säästämään autoa varten... Yrittää nyt ainakin.
Ihmettelen tosiaan suuresti tuota Revontulihuivia. Menossa on kierros 95 ja huivi peittää juuri ja juuri hartiat. Lankana on oletettavasti ohjeen mukainen Vironvilla ja puikot on 5mm, mutta siltikin huivi tuntuu todella pieneltä. Mallikertahan on sikäli yksinkertainen että sitä voi jatkaa niin pitkälti kuin lankaa riittää. Mutta katsoo nyt mitä tuosta tulee.

Jos jollakulla on varastossaan ylimääräinen nöttönen, 10-15g valkoista Oliviaa (70% bambu, 30%polyester), ostaisin/ottaisin vastaan sen mielelläni. Lanka loppui kesken tilkun, vaikka kuinka olin punnitsevinani vuosi sitten että valmis tilkkui painoi 23g, joten kyllähän siitä pitäisi silloin kaksi saada. Toisaalta Novitan vastaus oli 30g:n Mambon hukkumiseen yhteensä neljässä kerässä että tuollainen kuivuminen on ihan normaalia, eli jospa se on tuo Oliviakin kuivunut...

No comments:

Post a Comment