2009/10/24

Jouluun 61 aamua

Ja tiedossa on toinen huonosti nukuttu yö eilisen rokotuksen takia. Huomasin aamulla saaneeni ihan tällaisen näkyvän hauiksen vasempaan käteeni... Rintaliivien pukeminen oli tuskaista kun olkain on muutenkin suht lyhyellä, takin pukemista ja pois ottamista harkitsin pitkään ja hartaasti ja kaupungille lähtiessä mietin että tarvitsenko todella reppua. Kaupassa ihmiset tuijottivat kun pidin vasemmalla kädellä takin etumuksesta kiinni, kun siinä kohden kannatettuna käteen sattuu vähiten, ja elokuvissa vieressä istunut katsoi ihmeissään kun nostin toisella kädellä kättä elokuvan päätteeksi, saadakseni takin päälle. Jospa tämä loppuisi jo huomenna.
Villeillesilmukoille, minun Revontuleni on keskeltä mitattuna alle 50cm. Puikkona on 5mm tai 5,5mm.
Tänään oli taas vaihteeksi oikein perfektionistin neulepäivä. Purin Travelin scarf-kaulahuivin alun, kun totesin etten tykkää kymmenen silmukan konttineuleesta ja neuloin alun uudelleen viiden silmukan konttineuleella. Sitten purin Mummolle menevän pesukintaan, koska se oli liian leveä ja aloitin uudelleen. Nyt silmukoita on 60, jospa tulisi tällä kertaa sopiva.
Päädyin ostamaan ensimmäiset Marjaretkeni. Kaksi kerää mustikkaa ja kaksi lakkaa. Sinisestä sukat Isille joulupakettiin ja oranssista Äiteelle, niin ikään joulupakettiin. Tekisi mieli aloittaa saman tien mutta taidan tehdä edes jotain valmiiksi ennen sitä, =o)
Sain Konttisukkien ohjeesta kaksi kerää Huopasta, ja mietin että mitä niistä tekisin ja tulin ajatelleeksi nallea. Voisi tulla aika kiva, pitää vaan etsiä joku kiva ohje... Laatikossa taitaa olla vielä lapas-Huopasiakin sen verran että voisi tehdä nallet molemmille pojille.

Huomenna pitääkin sitten tehdä perinteinen soittokierros serkujen kesken: "Isomummun joululahja on... osallistut siihen näin... lähetä minulle postitse ensi viikon aikana..." Päädyin siihen että annamme Isomummulle valokuvakehyksen jossa olemme kaikki kuusi, plus kaksi öööh... avovaimoa? Kälylle nyt on ihan oikea sana, mutta miksiköhän serkun avovaimoa voisi helpommin nimittää? =o) Ja minä kun olen meistä kuudesta se ainoa naispuolinen joka jaksaa edes jotenkin pohtia näitä joululahja-asioita. Ensi vuonna joku muu saa keksiä jotain.

No comments:

Post a Comment