2009/09/04

111 aamua Jouluun

Aamulla heräsin kurkku kipeänä, ja koulussa nenä alkoi vuotaa. Kotona huomasin että sen lisäksi minulla on vähän kuumetta. Olenko onnistunut hankkimaan pelätyn Inluenssa A(H1N1)-viruksen, joka paremmin sikainfluenssana tunnetaan?
En usko. Opinnäytetyöni aineiston keruu tapahtui ympäristössä, josta oletinkin saavani kausiflunssan. Mutta mitä jos se onkin possuflunssa? Virus on tarttuva jopa kymmenen päivää ennen ensimmäisiä oireita, mikä tarkoittaa että sitten viime tiistain olen saattanut tartuttaa ainakin kaksi raskaana olevaa naista, lapsia ja lukemattomia muita. Entä jos se onkin possuflunssaa? Miten voin tietää varmaksi että se on vain tavallinen kausiflunssa, niin kuin oireet kertovat? Haluanko kieltää totuuden, vai onko epäluuloisuuteni takana se että possuflunssasta on tehty syksyn suurin mörkö suhteellisen pienin perustein?
Minulla on ihan tavallinen kausiflunssa. Kuitenkin, ihmiset katsoivat kaupassa kieroon kun niistin nenääni, ja siksi pelkäänkin että ennen kuin olemme Joulussa sikainfluenssa on saanut noitavainon omaisia piirteitä. 

No comments:

Post a Comment