2009/08/28

Varaston supistukset

Neulomossa päätimme yhteistuumin supistaa varastojamme. Minun lähtötilanteenani on noin 25kg ja tavoitteena 20kg, ja aikaa on marraskuun loppuun. Säännöt ovat yksikertaiset kuluta enemmän lankaa kuin hankit sitä. Kaikki keskeneräiset ja valmistumattomat lasketaan mukaan, kunhan ne tulevat käyttövalmiiksi tempauksen aikana.
Ja miten minä aloitankaan supistamisen? Neuloin pari kauluria ja tilkkua tilkkupeittoni ja päättelin yhden huivin juuri ennen tempauksen alkamista. Ei siis keskeneräisiä tai valmistumattomia. Jouduin aloittamaan uusia töitä, Revontuli-huivin Vironvillasta ja vauvansetin kirjastotädille. Viimeisen kahden vuoden aikana olen ollut hyvin vaativainen asiakas paikallisessa kirjastossa, ja ajattelin että olisi kiva tehdä jotain pientä kiitokseksi, ja eilen huomasinkin että kirjastotätihän on raskaana (ja saa jouluvauvan), joten ajattelin että vauvalle neulominen on ihan hyvä idea. Teen takin ja lappuhaalarit luonnonvalkeasta Nallesta, ja takin resorit on vaaleanpunaista ja housujen vaaleansinistä. Takkiin tulee vaaleansininen nallenpää ja haalareihin vaaleanpunainen. Sukat, myssy ja lapaset joihin sitten molemmilla lisäväreillä joitain raitoja. Kuvia sitten kun on jotain valmista. =o)
Tein tänään ensimmäiset silmukkamerkkini. Viisi itselleni kokeiltaviksi ja viisi eräälle ystävälle kokeiltaviksi ja arvioitaviksi. 
Käytin kiinnittämiseen korvisten koukkuja, ja siksi niitä nyt testataan, jotta näkisin onko se hyvä ratkaisu.


No comments:

Post a Comment