2009/04/14

Hassutteleva huhtikuu osa II

Sakke Sammakko, Spektri Plussasta tehty paita ja Mambo-kilppari päätyivät sunnuntaina omistajalleen, tällä kertaa parisen viikkoa ennen syntymäpäivää, viime vuonna kun meni pari yli. Kummipoika ei oikein jaksanut keskittyä lahjoihin (oli kiire pelaamaan konsolilla), mutta sain muutaman kuvan otetuksi. Paita oli muuten sopiva, mutta hihoissa oli vähän ylimääräistä pituutta. Onneksi tein isomman koon, pienempi olisi jänyt nimittäin pieneksi todella pian. Käsinukesta Kummipoika piti ihan hyvin, kun vaan ensin keksi miten se toimii, mutta kilppari oli kuitenkin lahjoista paras, ainakin Serkkupojan mielestä. =o)
Serkkupojalle jouluksi annettu Palmasta tehty puputyyny on mennyt todella huonoksi, vähällä käytöllä. Ei langasta uskoisi että on viime jouluksi annettu, ennemminkin että on annettu Kummipojalle tämän ensimmäisenä jouluna. Laitoin valitusta laadunvalvontaan menemään, saas nähdä tuleeko vastausta.
Kevätpäiväntasausyllätyshuivi (KPTYH) on menossa kolmannessa vihjeessään, ja olen alkanut uskoa että teen langakierrot jotenkin väärin. Reiät jotka kierroista jäävät ovat valtavia, ei tarvitsi kuvitellaan että huivi pitäisi pingottaa, reiät erottuu nytkin jo niin selkeästi että pingotuksen myötä huivista tulis yhtä langankiertojen tekemää reikää. Tulin myös päättäneeksi että laitan tuon huivin sitten valmistujaisiini ensi joulukuussa. Lankana siis oranssi Rose, puikot 7mm, enkä tehnyt mallitilkkua, vaikka olisi ehkä pitänytkin... Olisi tullut ehkä himpun parempi jos olisi otta 6mm tai 6.5mm puikot.

Ylen ohjelmavalinta sunnuntailta herätti kovasti taas ihmetystä. Perjantaina (vai olikohan se torstaina) Yle näytti dokumentin the Priests-yhtyeestä ja siitä miten kolmesta laulavasta ystävyksestä tuli maailmankuuluisa lauluyhtye. Dokkarissa oli lopussa pätkä konserttiin valmistautumisesta, konsertti pidettiin marras-joulukuussa. Tämän konsertin Yle sitten televisioi pääsiäispäivänä. Eihän siinä muuten mitä mutta puolet konsertin lauluista oli joululauluja tai jouluisia lauluja. Miten paljon Yle aliarvio katsojiaan, olettaa ettei latinaksi lauletuilla lauluilla ole niin paljon väliä, tai että riittää että kyseessä on hengellisiä lauluja, ovathan joulu ja pääsiäinen kirkkovuoden suurimmat juhlat. Ei sillä mitä, hieno konserttihan se oli, mutta olisiko esityaika pitänyt valita vähän toisin, jäättää vaikka ensi jouluun jos viime jouluna ei ehditty esittää?

No comments:

Post a Comment