2009/03/31

Mainio maaliskuu osa 5

Tillkuilua on taas tullut harrastettua enemmältikin. Nyt paksuimmat langat on 5mm puikoilla tehtäviä, isommat olen jo neulonut pois, joskin pitää vieläkun metsästellä lisää lankoja jos meinaan saada kaikki tilkut eri langoista... onneksi tuolla varastossa on sen kymmenen eriväristä 7veikkaa, Nallea ja ties mitä. Sitten kun saan tehtyä pari villatakkia niin on taas lisää erivärisiä lankoja, kuten Ainoa ja 7veikkaa. Pitäisiköhän kokeilla Polkan taipumista tilkuksi ja tehdä sitten lopuista sukat.
Ristipistokoirista toinenkin on kohta valmis. Viimeinen väri menossa! Jee!!! Ehkä se kuitenkin valmistuu juhannukseksi... =o)

Huomenna olisi itseopiskelupäivä. Alkaa taas tuntua siltä että on runsauden pula. On varmaan sen kymmenen eri tehtävää tehtävänä, opinnäytetyötä, muutama itsenäisesti suoritettava kurssi, itsenäisiä suorituksia muihin kursseihin, tenttiin lukua, ruotsin tehtäviä, jnejnejne... Onneksi jouluun on enää 9kk ja silloin siis olisi tarkoitus valmistua kahden vuoden ahkeran pakertamisen jälkeen.

No comments:

Post a Comment