2009/03/22

Mainio maaliskuu osa 3

Sorruin hyvästä päätöksestä huolimatta ostamaan viikolla kaksi kerää lankaa. Alesta tosin, mutta siitäkin huolimatta. Toinen oli uutta vaalean sinistä Karusellia ja toine oranssia Rosea. Karusellista tuli tilkku (ja siihen sen ostinkin kun tykästyin väriin), pipo Kummipojalle ja ranteenlämmittimet omaan käyttön (vähän piti jatkaa vanhalla vaalean sinisellä Karusellilla). Pipon laitoin postissa menemään Kummipojalle sen valmistuttua ja pipoa enemmän oli kuulemma ihastuttanut "Nalle Puh-viesti", Nalle Puh kirjepaperille kirjoitettu tervehdys. Kummipoika on sen ikäinen että on innoissaan saadessaan postia enkä kehdannut tänään sanoa kun hänen äidilleen soitin ettei Kummiakaan (eli minua) yhtään haittaisi jos vaikka Kummikin saisi joskus Kummipojalta postia. =o)
Pipon tein Muksuextran ohjeella. Ohje oli tarkoitettu Mambolle (lehden lopussa pojan sininen pipo), ja sitä sen verran muokkasin että jätin tupsun pois. Lankaa meni... ehkä vähän reilu 60g ilman tupsua. Ohjeessa sanottiin että 100g. Toisaalta hyvä että jäi vähän yli niin sain ne ranteenlämmittimet, jotka tein samalla mallikuviolla kuin piponkin.
Oranssi Rose on viiden kerä samaa väriä ja keristä pitäisi tulla kevätpäiväntasausyllätyshuivi. Jahka sen joskus saan aloitettua (on muuten seuraavana listalla, mutta pitää ensin lopettaa tuo paita ja koirat). =o)
Eilen jatkoin koirien pistelyä. Helpottaa kummasti tuota tekemistä kun teen kahta isoa väriä vuorotellen, ei tarvitse laskea niin montaa kertaa pitkien hyppäysten päähän tulevia silmukoita kun on enemmän "maastoa" johon pistot määrittää. Toinen koira valmistunee ensiviikonloppuna. Eilinen meni joukkuemäkeä katsoessa ja tänään sitten cupin finaalia jännätessä (Oli muuten Ollilla UPEA hyppy toisella kierroksella!), saas nähdä mitä ensiviikonloppuna sitten jännäisi, minä kun en muuten penkkiurheilusta perusta, mäkihyppykin on niiltä ajoilta kun A-P Nikkola ja Mika Laitinen oli kovia tekijöitä, asuttiin melkein Puijon hyppytornin vieressä (nykyään porukat asuu ihan naapurissa) ja saatiin koululta ilmaisia lippuja kisoja katsomaan. Silloin tunsin ulkonäöltä kaikki maailman cupin huiput, tiesin monen kauden sijoitukset ja keräsin talteen jokaisen artikkelin mitä lehdessä mäkihypystä kerrottiin. Nykyään jännään lähinnä kisoja silloin kun sattuu sellaiseen saumaan että voi tv:n ääreen istahtaa. Vaikka kyllähän tuo vieläkin mielessä ailahti tänään että olisi se hienoa päästä kiertämään katsomassa noita kisoja ihan paikan päällä. Ehkä sitten joskus kun on se eläke-virka hankittuna ja vuosilomia varastossa. =o)
Kummipojan paitaan hihat ovat edistyneet vähän. Ostin uuden puikon ja homma luistaa paremmin, mutta tuntuu edelleen aika hitaalta tehdä. Tänään ajattelin jo että siirrän hihat sukkapuikolle ja jatkan siitä, mutta pitää nyt kokeilla vielä.

Tilkkuja on tullut tällä viikolla taas monta. Nyt on jäljellä enää 6mm tai pienemmillä tehtäviä, joskin luulen että pitää käydä kaivelemassa lisää noita varastoja, laskin että tarvitsen vielä toista sataa tilkkua jos meinaan niin ison peiton tehdä mitä ajattelin (10x14 tilkkua, joista 3x14+10 tilkkua tehtynä). Katsoo nyt minkä kokoinen siitä sitten lopulta tulee. =o)

No comments:

Post a Comment