2009/02/25

Helmikuun hullutukset osa 5

Kilpparin osat ovat nyt valmiina (ja pääteltyinä) odottamassa siirtoa Kuopioon kokoamista ja täyttämistä varten. Lankaa meni seuraavasti:
- keltaista 5 kerää + nöttönen (jäi pienempi nöttönen joka menee yhdistämiseen) kilpeen ja mahaan
- vihreää 4 kerää kilpeen, päähän, häntään ja jalkoihin vajaa pari kierrosta
- ruskeaa 3 kerää jalkoihin (jäi nöttönen yhdistämiseen)
- sinistä 3 kerää jalkoihin
=15 kerää = 1500g/1500m, (tai no, ei ihan koska tein jokaista väriä myös tilkun peittooni)
Kilven halkaisija on 70cm, jalan pituus 32cm, eli ehkä ymmärtänette miksi kokoan ja täytän kilpparin mielummin Kuopiossa, missä sen saaja asuu (ja jossa sen voi kuljettaa saajalleen autolla), kuin että täyttäisin ja kokoaisin sen kotona ja kuljettaisin sitten kokonaisena junassa (ja kävellen juna-asemalle) Vanua menee varmaan ihan kiitettävästi, ja veikkaan että jodun laittamaan vanut jonkinlaisilla pusseissa kilpparin sisälle, sillä virkkaus on sen verran löyhää että luulen vaunun tursuavan turhan helposti pois kilpparin sisältä. Pitää nyt katsoa mitä siihen keksii (ja kuunnella Äiteen hyvät ja "hyvät" vinkit).
Aloitin myös Kummipojan synttäripaidan. Teen viime kevään lehden ohjeen mukaan, Spektri Plussasta. Värinä on Tädin valinnan mukaan vihreä (Täti osti langat alennukset paitaan ja minä ostin Kummipojalle collarihousut ja vaihdoimme sitten päikseen). Sain selän eilen valmiiksi ja aloitin jo vähän etukappalettakin.

Ensimmäinen ristipistokoira on ihan valmis ja toista aloitettu muutamalla pistolla. Veikkaan että lahja valmistuu sopivasti ensi jouluksi (tai joskus lokakuussa). Epätoivoista suorastaan.

No comments:

Post a Comment