2009/02/19

Helmikuun hullutukset osa 4

Kilpparin kolmas jalka on menossa, enää yksi siis jälkellä ja kilpparin täyttäminen ja kokoaminen. 1200g mennyt ja kolmatta kerää vielä jäljellä. Voitte siis päätellä että siitä tulee ISO.
Tänään oli ehkä käsitöitä enemmän tarkoitus kirjoittaa juuri loppuneesta tv-dokumentista "Hymyilinkö minä?" Dokkarissa israelilaiset naisressut kertoivat varusmiespalveluksestaan, siitä miten inhimillisyys unohtuu ja toisaalta miten reserviin, normaaliin elämään palaaminen onnistuu. Miten kiitolliseksi tulinkaan taas kerran että saamme asua maassa jossa meillä on rauha ja että vaikka olen armeijassa palvellut, ja kuulun reserviin niin tiedän, etten kovinkaan todennäköisesti ikinä joudu pohtimaan niitä samoja asioita joita ikäiseni, tai vielä minua nuoremmatkin naiset ohjelmassa pohtivat. Ohjelman naiset näyttivät viisitoistakesäisiltä ja kukin pohti sitä että heidän kätensä olivat veressä ja miten sen veren voisi pestä pois, niin että elämä voisi jatkua?  (Aihehan on täysin sopiva käsityöblogiin...) Veikaan että dokkari näkyy Areenalla, kannattaa katsoa. Herättää ajattelemaan, ehkä liikaakin.
Kaupassa tuli tänään erittäin iloinen yllätys vastaan. Farkkuja ostaessa huomasin että mahdun taas kokoa pienempiin farkkuihin. Jee! Pitäisiköhän käydä vaakalla ja katsoa onko painokin pudonnut vai oliko tää vaan joku hairahdus... Onnistuin samalla välttämään houkutuksen uuden Karusellin ostamisesta, vaikka uudet värit aivan ihania ovatkin. Olisi tehnyt mieli ostaa kolmea väriä tuohon tilkkupeittoon, mutta olisi ollut aika hankala sitten keksiä loppukerille käyttöä, yhdestä Karuselli-kerästä kun tulee 4 isoa ja 3 pientä tilkkua, ja yhden ison olisin vain tehnyt.
Pitäisi ruveta piirtämään uutta palmikko-mallia. Yhdessä pelissä on hienoja keltti-symboleja ja ajattelin kokeilla miten sellaisen muuttaminen palmikoksi onnistuu. Lähinnä pohdituttaa se että siihen pitäisi saada vaakaviivoja, jotka ainakin Lavond mainitsee Viikinkineuleissa vaikeimmaksi toteuttaa, niin kuin se on ollut vaikein toteuttaa myös puuhun kaiverrettaessa. Tuosta työnalla olevasta symbolista saisi nätin vaikka villapaitaan tai sitten pienenä sukan varteen.

Edelliseen osaan palatakseni ja kommenteihin vastatakseni: Lähetin sähköpostia, saa nähdä vastaako (tai onko osoite enää voimassakaan...).

No comments:

Post a Comment