2009/02/16

Helmikuun hullutukset osa 3

Taisi tuosta halauksesta olla sittenkin ennakoitua enemmän päänvaivaa. Viikon olen yrittänyt kirjoittaa sitä itsestäni ulos, turhaan ja alan lopulta taipua siihen että kai minun pitää sitten tehdäkin asialle jotain. Neulominen kärsii jos tällaisia viikkoja tulee enemmänkin. Tiistaina pitääkseni ajatukset kiireisinä siivosin (siivoan vain kun vieraita tulossa), keskiviikkona katsoin nollaus-leffoja, torstai meni onneksi kokonaan koulussa ja viikonloppu ensiapu-hommissa. Ensimmäistä kertaa elämässäni en ole pystynyt kirjoittamaan ajatuksiani pois, jotta voisin käsitellä niitä oikein.
Kilpparin eka jalka valmistui vasta eilen, toista aloitin nimeksi asti. Kilppari-Mamboista tein myös tilkkuja peittooni, yhden kutakin väriä. Jalasta tuli tosi iso, eikä edes lähellekkään ohjeenmukainen, mutta kun oli käyttään vaan 1½kerää lankaa/jalka. Jotenkin tuntuu että tuo virkkaaminen vie enemmän lankaa kuin neulominen. Tai sitten se vaan johtuu tuosta "paksu lanka - paksu(t) puikot/koukku, äkkiä valmista"-jutusta.

Neulojan on häpeällistä melkein myöntää, jouduin käymään ostamassa itselleni hanskat. Ostin tosin nahkahanskat, en mitään kaupan lapasia, mutta kai sitä siltikin pitäisi saada tehtyä itselleen riittävän lämpimät lapaset ettei tarvitsisi tuollaiseen rahaa laittaa. Ovat onneksi hyvät hanskat, edelliset samanlaiset käytin loppuun juurikin samana päivänä kun kävin uudet ostamassa.

No comments:

Post a Comment