2009/02/08

Helmikuun hullutukset osa 2 (Joulun 2009 lahjat aloitettu)

Viikonloppu pyörähti iloisesti vapaaehtoishommissa, ja kuulosti siltä että ensi viikonloppukin menee siellä. Eilen tapasin noissa yhteyksissä sitten yhden tutun, jonka olen viimeksi tavannut kolme vuotta sitten, ja tosiaan henkilö on tuttu, nimeltä, naamalta ja ammatilta, eli ei siis edes tuttava. Hän tuli sitten jututtamaan minua (en uskonut hänen minua tuntevan vai vielä vähemmän osaavan yhdistää mistä tuntee, jos tuntee), ja tosiaan antoi ymmärtää että tuntee ja tietää kuka olen ja mistä minut tuntee. Ja halasi sitten vielä. Tämä on minun maailmassani hyvin harvinaista. Sama toistui sitten vielä kertaalleen illan aikana ja nyt sitten olenkin ihan ihmeissäni. Hän kun ei ole mitenkään vastenmielinen tai mitään, oikeastaan ihan päinvastoin. Mutta toisaalta koska hän oli humalassa niin luulen että aika pitkälti koko homma johtui alkoholin vaikutuksesta. Tätä kun vatvoo riittävän pitkään niin tulee hulluksi. Onneksi miehet eivät yleensä onnistu rikkomaan mielenrauhaani paria päivää pidemmältä ajalta. (Tähän tekisi mieli laittaa muutama kirosana miehiin liittyen)
Kilpparin häntä ja pää valmistuivat tänään. Siitä tulee ihan valtava. Mamboa on nyt mennyt melkein 9 kerää, eli 900g ja jalat on vielä tekemättä. Kahdesta jalasta tulee ruskea ja kahdesta sininen ja kaikkiin tulee yläreunaan pari kierrosta sitten vihreällä.
Sain lahjotuksen tilkkupeittooni. Chrippe kyseli olisiko minulla käyttöä nöttöselle punaista Mamboa ja miksikäs ei kun pitäisi olla riittävän iso nöttönen yhdeksi tilkuksi. Minulla kun noita punaisia lankoja ei liiemmalti ole... Tein tänään tuosta vihreästä jo tilkun, ajattelin että teen sen ensin niin voin jättää sitten lopun vihreän niihin jalkoihin ja yhdestä kerästä kun ei kuitenkaan ole muutamaa kierrosta enempää niin mielummin sitten peittoon, on nimittäin ihanan värinen tuo vanha vihreä Mambo.
Eilen ehdin aloittelemaan sukanvarsia. Teen konttivartta lilalla ja vaalean violetilla/pinkillä Nalle(Colori)lla. Kahdeksan konttia kolmosen puikoilla ja veikkaan että menevät joko Kälylle tai Tädille. Varmaan ensijouluna. Ensimmäinen joululahja siis puikoilla vaikka entisetkään eivät ole vielä valmiita... Kai se näinkin käy.
Olin eilen elokuvissa ja näytöksenä oli kiinalainen filmi jossa päähenkilö neuloi yhdessä kohtauksessa. Tämä tapahtui näyttämöllä ja neulominen oli niin hidasta että. Puikko silmukasta läpi, langan pyöräytys, silmukan nostaminen puikolta ja pudottaminen. Ja minusta neuloi vielä vasenkätisesti, mutta ihan varma en ole.
Novalla oli tänään kysymyksenä päivällä että mikä on kyty? Piti käydä oikein wikipedista jälkikäteen tarkistamassa että kun puhun Velipojan tyttöystävästä ja viittaan häneen Kälynä, niin olenko oikeassa sanassa. Tutkija joka tämän kyty-sanan käytöstä kertoi sanoi että suurin osa näistä sukulaisuussuhteita määrittävistä sanoista (kun puhutaan avioliiton kautta olevista sukulaisista) on unohtunut ja ne on korvattu juurikin noilla käly- ja lanko-sanoilla. Kyty on siis aviomiehen veli, mikäli se jäi jotakuta ihmetyttämään... Minä teen siis oikein kun viittaan Velipojan tyttöystävään kälynä, mutta sen sijaan hänelle minusta tulee (toivottavasti ainakin)  nato, samoin kuin hänen sisarestaan Velipojalle. On se suomenkieli sitten hauskaa... 

No comments:

Post a Comment