2009/01/17

Tuottelias tammikuu osa 5

Sain lahjus-Isoveikka sukat valmiiksi. Lankaa meni vähän toista kerää, eli tilkkulankaakin jäi vielä. Ja tilkun jälkeen jää jämälankaa. =o(
Sukista tuli ihan hyvät, vaikkein hirveästi tuosta tiimalasikantapäästä pidäkkään. Ajattelin että teen tiimalasin, kun olen moniin lahjasukkiin sellaisen tehnyt, niin kokeilen nyt itsekin sitten millainen siitä tulee. En pidä, mutta unisukkina menevät varmasti todella hyvin.
"Ei lisää lankaa vuonna 2009"-kamppania on alkanut... heikosti. Alkuviikosta ostin kolme kerää Nallea (10€ tarjouksessa) ja tänään Prisman poistohyllystä 500g Polarista ja 700g kahden väristä Mamboa Kummipojalle kilpikonnaksi. Malli on niitä Pirkan pehmolelukilpailun tuotoksia, ja siitä on julkaista versiot 7veikalle ja Huopaselle. Pitää vähän katsoa miten saa sellaisen välikoon tehtyä =o)
Tädin joululahja vetelee viimeisiään, hartianlämmittimen vartalokappale (eli se pitkä kaistale kainalosta niskan takaa kainaloon) on 15krs vaille valmis ja selkäkappaleen luulen tulevan hyvin joutuisaan. =o)

Ensimmäinen täysi kouluviikko on takana... tunteja taisi kertyä yli 40, ja siihen tulevat sitten lisäksi vielä ah niin ihanat itsenäisen opiskelun tehtävät. Tiedossa on 45 minuutin oppitunnin pito aiheesta syväjohtaminen (tai tuttavallisesti sanottuna syvältä johtaminen), 4-5 sivun essee omasta oppimiskokemuksesta erään äidin kokemuksista tytärtensä anoreksiasta (huomatkaa monikko, ko naisen molemmat tyttäret sairastaneet anoreksia peräkkäin), kaikkea "kivaa" ruotsintunnille, mm suullinen esitys ja työpaikkahakemus jnejnejne... Taidan aloittaa säännöllisen rukoilemisen 28 tuntisesta vuorokaudesta.

No comments:

Post a Comment