2009/01/09

Tuottelias tammikuu osa 3

Serkkupojan paita lähti keskiviikkona postiin. Ajattelin että on parempi postittaa se, koska tein sopivan kokoisen, ja koska lankana oli tuota Isoveljeä eli ei sellainen kesäpaita oikein. Tosin en vielä ole varma olisiko paita ehtinyt vaikka seuraavan kerran Kuopiossa käydessä, mutta nyt on näitä kylmiä ilmoja ainakin jne, helmikuusta ei vielä tiedä.
Äiteen huiviliivin toinen kädenaukko on menossa. Aluillaan tosin, mutta kuitenkin. Neulon molempia puolia yhtäaikaa, eri keriltä ja työ tuntuu edistyvän paljon nopeammin kuin edellisen kädenaukon kohdalla. Valmistunee ensi viikon aikana. =o)

Uusi Novita tuli tänään. Kivoja ideoita, muutamaa mallia jopa mietinkin, mutta toisaalta olisi kiva tehdä noita vanhoja ideoita ja lankoja pois. Käsinukke tai pari pitää varmaankin tehdä Kummipojalle synttärilahjaksi. Saa nyt nähdä mitä kivaa tosta tulee tehneeksi. Pienelle tytölle olisi kaikkea ihanaa... sääli sinällään kun on kummiPOIKA ja serkkuPOIKA... pläh, hankkisi joku tuttu sen tyttären niin pääsisin neulomaan sille kaikkea kivaa. =o)

No comments:

Post a Comment