2008/12/24

NOLLA!

Luvatun 15.30 sijaan 03.30 onkin lähempänä. Olen pahoillani.
Eilen illalla aloin pelätä saaneeni vatsataudin (koko perhe ja puoli sukua ovat sairastaneet noro-viruksen pari viikoa sitten) kun alkoi kuvottaa ja kuvotus jatkui sitten voimakkaana tänä aamuna. Huippasi ja heikotti, epäilin sitten nestehukkaa kun oireet eivät onneksi täsmänneetkään noroon. Peiton ompelu meni ihan hänekseen kun jatkuvasti joutui purkamaan, ja lopulta Äitee suostui sen verran auttamaan että saatiin peitto jokseenkin kondikseen ja Pukin säkkiin. Sitten oli vielä koottavana Kummipojan paita, johon tosin ei lopulta mennyt kuin parikymmentä minuuttia.
Pukki-reissun jälkeen (Velipoika siis joulupukkina Kummipojalle et al) havaitsin että kuumetta on rapiat 38C ja minulle kn se 37,5C on jo todella paha. Ei siis ihme ettei ruoka ole maistunut ja että on väsyttänyt kokoajan.

Sain oikeastaan kaikki tovomani lahjat, muutaman kirjan ja pari leffaboxia, sekä opiskelijalle aina tärkeää, eli rahaa. Lisäksi tietysti suklaata ja muuta makeaa. Jos siis sairastumista ja neljää keskenjäänyttä lahjaa ei huomio niin suorastaan erinomainen joulu. =o)

No comments:

Post a Comment