2008/12/02

Jouluun 22 aamua

Tilkuttelin vielä neljä pientä tilkkua ruokamyrkytyksen (oli aika lievä tällä kertaa) kourista taas kerran selvittyäni. Veikkaan että tämän kertainen aiheuttaja oli se kun eilen onnistuin kahviossa pudottamaan makeutusainekotelon teekuppiini, niin siitä varmaan joku pöpö teki onnistuneen hyökkäyksen suolistoni normaalia bakteerikantaa vastaan. Nyt puuttuisi enää 14 pientä tilkkua.
Vihdoinkin pääsin myös kokeilemaan tuosta Tenneseestä neulomista. Muutaman kierroksen neuloin ja ihan mukavaltahan tuo vaikuttaa. Saas nähdä mikä on loppuvaikutelma kun tilkun saa joskus valmiiksi. Kyseessä siis yksi niistä 7 puuttuvasta isosta tilkusta.

Meiltä siirrettiin ensi maanantailta psykiatrian tunnit tälle päivälle, niiden valmiiksi täksi päiväksi suunniteltujen tuntien lisäksi. Tuloksena siis yksitoista tuntia psykiatriaa putkeen. Siinä meni kyllä aika tehokkaasti masennukset ja persoonallisuus häiriöt sekaisin. Englannin tunneilla poikkesin kyllä ja pidin suullisen esitelmän. Meni aiheen valinta vissiin vähän metsään kun termistö ei ollut suurimmalle osalle porukasta tuttua, edes suomeksi... Mutta maikka tuntui pitävän, joten mikäs siinä, kehui vielä sanavarastoa laajaksi ja puhetta hyvin ymmärrettäväksi, vaikka itse olenkin vähän sitä mieltä että puhun englantia hyvin puuroisesti.

No comments:

Post a Comment