2008/12/13

Jouluun 12 aamua (Joko nyt saa antaa paniikille vallan?)

Sain tänään selätettyä mount tiskivuoren, joskin se kävi pitkään uuvutustaistelua, mutta hävisi kuin hävisikin. Lisäksi sain paistettua yhdet valmistaikinat pipareita ja torttuja huomenna saapuville vieraille. Aamulle jäi imurointi ja ompelun aloittaminen.
Pääsin aloittamaan Serkkupojan peiton kokoamisen vasta hieman ennen yhdeksää ja parissa tunnissa pääsin melkein puoliväliin. Tämä tulee sikäli eritavalla etten katkaise lankaa noiden vaakarivien tilkkujen välillä vaan virkkaan kaikki kahdeksan paria aina yhteen pötköön ja sitten kun ovat nuo paikallaan niin virkkaan pystysaumat umpeen. Kuudes vaakarivi on puolessa välissä menossa, eli hyvällä tuurilla saan tuon aamulla valmiiksi ennen vieraiden tuloa.
Ja nyt lupaamiani kuvia, ensimmäisessä kuvassa on Kummipojan joulukalenteri.

Tässä toisessa kuvassa on vuoden takaista tunnelmointia, kuvasta leikkasin pois Isomummini, mutta kuvassa näkyy edelleen hänelle tekemäni käsipyyhe josta löytyy viisi kättä, minun, Velipojan, Serkkupoikien ja Kummipojan. Alakulmassa on Isomummin nimikirjaimet (hän ei suostu käyttämään mitään uutta koska pelkää että varastetaan sairaalasta, eikä hän edes ole sairaalassa, mitä nyt joskus omaishoitajan intervalli-jaksolla). Alareunassa Müllerin "isoäidin pitsit" kirjasta (?) otettu reunapitsi joka vähän pingotuksessa venähti enemmän kuin oli tarkoitus... Isomummi olisi tammikuussa halunnut että lisään pyyhkeeseen vielä tämän uusimman tulokkaan, Serkkupojan, mutta sanoin ettei se oikein passaa, joululahja kun annettiin ennen Serkkupojan syntymää.

No comments:

Post a Comment