2008/11/20

" Vasta ruunan reessä silmät aukeaa" (Jouluun 34 aamua)


Sain tänään kolmannen joululahjan täysin valmiiksi, nimittäin Velipojan sukat. Ennestään on valmiina Serkkupojalle menevä pupu-tyyny (Muksu-extrasta) ja Kummipojan sukat. Kolme muuta lahjaa on valmistumassa (eli lopettelut puuttuu).
Sain tänään kuningataridean Lidl:ssä käydessä (tai tiedä siitä idean hyvyydestä sitten). Teen Kummipojalle (ja ehkä vähän Serkkupojallekin) joulukalenterin. Koska en ole menossa Kuopioon ennen joululomaa, niin kalenterin pitää olla postitse lähetettävä, joten päädyin jatkokertomukseen tonttu Touhukkaasta ja hänen hyvin suuresta ongelmastaan jonka takia voi olla ettei joulua tule ollenkaan, jota sitten seurataan myös täällä Nurkassa 1.12. alkaen. Tarinan pätkät ovat joulukorttiin mahtuvia, eli osana kalenteria teen jokaiselle päivälle myös joulu-aiheisen kortin. Kortit laitan kirjekuoriin jotka sitten yhdistän kalenteriksi. Tämä kalenteri käynee myös ensi jouluna, sillä veikkaan ettei Kummipoika opi tarinaa kerralla ulkoa. Pitää ehkä käyttää tarina ennakkosensuurissa Tädillä, ettei tule jälkikäteen sanomista, tarina kun ei hirveästi myötäile kristillistä versiota joulun vietosta.
Huomasin että on unohtunut kehua, että siitä pari viikkoa sitten olleesta äitiyshuollon yms. tentistä tulla pamahti h4 ja esseestä olin saanut k5:n, josta olen erityisen ylpeä. Eli kannatti nähdä kaikki se vaiva ja pohdinta sen esseen takia. =o)

No comments:

Post a Comment