2008/11/07

"Taas valkeata joulua" (Jouluun 48 aamua)


Sain huomenna (tai siis tänään) palautettavan esseen lopulta valmiiksi. Tekstiä tuli nelisen sivua. Tenttialueesta on vielä sata sivua lukematta ja tentti alkaa huomenna 1230. Saas nähdä kuinka käy.
Lukutauolla tilkuilin edelleen 7veikaa, toinen tilkku jo menossa ja isoja puuttuu enää... 17, tai no, 16½  =o) Jotenkin ei tuo tilkkuilu yhtään kiinnostaisi, niin kuin ei muutkaan joululahjatekeleet, mutta pitää nyt yrittää, eihän tässä ole enää kuin 48 aamua jäljelläkään.
Ensimmäistä kertaa on myös sellainen ongelma etten tiedä mikä olisi oikea toimintatapa. Velipoika on löytänyt itselleen tytön, ja velipojan tuntien sen pitää olla aika vakavaa että hän sen on yleensäkään myöntänyt, nyt sitten pohdinkin kuuluuko tätä tyttöäkin jotenkin muistaa jouluna. Jos olisi enemmän aikaa (tai vähemmän tekemistä) sukkaparin tekeminen ei olisi ongelma, antaa vaikka muuten vaan, mutta mutta... velipojaltakaan en oikein osaa kysyä, meillä kun ei ole tapana keskustella tällaisista asioista. Pitää pohtia asiaa edelleen ja katsoa vielä joku viikko miten homma kehittyy.

No comments:

Post a Comment