2008/11/10

"Me käymme joulun viettohon taas kuusin, kynttilöin" (Jouluun 44 aamua)


Viimeistä pinoa viedään! Viimeinen 12 ison tilkun pino alkoi tänään, ja loput langatkin on jo katsottuna. Maxista näyttää tulevan värillisesti eniten tilkkuja, vaalean punaisia kaksi, vaalean sininen, valkea, vaalean lila ja vaalea oliivinvihreä. Määrällisesti Karusellista on eniten, kolmea eri väriä, kahta kolme ja yhtä tulee sitten kaksi. Tosin jäljellä olevista tilkuista tulee myös ohuimmat tilkut, joten neuloessa menee pidempi aika.
Eilen sain ruskeasta Cocoksesta tehtyä ison ja pienen, tänään valkeasta Oliviasta ison tilkun (50g kerästä ei tule kuin kaksi n 20cm x 20cm kokoista tilkkua), samoin Palmasta ja Maxista. Valkeita tilkkuja tulee siis yhteensä 6, joista kolme on täysvalkeita ja kahdessa on luonnonvalkean villan rinnalla ohut värilanka ja yksi on Tahiti-coloria, päävärinä valkoinen. Tein Wordillä peittopohjan, johon alan täälä viikolla suunnitelemaan sitten itse peittoa, miten tilkut tulisi asetella ja miten kokonaisuudesta tulisi mukava. Siivä saa kyllä sumplia ja laskeskella montako tilkkua mitäkin väriä on (äkkiseltään katsottuna sinisiä ja vihreitä on yhteensä yhtä paljon kuin kaikkia muita).
Löysin mysteeri-kerän 7veikkaa. On tuota sinistä josta aloitin kummipojan sukat, kerän jonka muistelin tehneeni kesällä sukiksi. Nyt onkin sitten mysteeri milloin olen tämän kerän ostanut ja mihin olen sen avannut, koska kerä on vanhempaa mallia, uudemmassa kerässä tällä värillä on erilainen vyöte, tällä taas on normaali 7veikka vyöte. Kaikkea sitä oppii kun lankalaatikoitaan riittävästi penkoo. =o)

No comments:

Post a Comment