2008/11/04

Jouluun 50 aamua


Ensi yönä paukkuu sitten kympit joulu-laskennassa. Näihköhän kehtaisi kunnioittaakin tätä merkkipylvästä jotenkin... Toisaalta "kymppien paukkuminen" on iloinen asia, ja niin paljon kuin joulua (ja joululomaa jota toivon mukaan seuraa mukava työpaikka) odotankin, niin muuten en hirveän iloinen tuosta aamujen vähenemisestä ole.
Eilinen meni melkein migreeniä potiessa, en uskaltanut illalla puikkoihin koskeakaan, vaikka istuillaan olinkin, yksi oksentaminen illassaan riittää. Toisaalta jäi myös suunniteltu tenttiin luku kymmenillä sivuilla ja tenttiin on enää kaksi päivää ja yks aamupäivä aikaa... (nyt iskee paniikki!!!!)
Tänään kaivoin esille pitkästä aikaa tädille jouluksi menevän hartianlämmittimen (syksyn 2008 lehdestä), tehtynä 261krs, ja tuntuu että ainakin toisen mokoman, ellei kaksikin, saa vielä tehdä ennen kuin se on riittävän pitkä. Työ tulee puna-lilasta Nalle colorista, ja ajatus tähän lähti (vaikka toki ohje oli valmis) siitä että täti viime talvena serkkupoikaa imettäessään joutui käyttämään kaulaliinaa rintatulehdusta estämään. Voihan toki olla ettei hartianlämmittimelle siinä mielessä ole enää käyttöä, mutta onpahan mukava pitää vaikka kauluspaidan kanssa. Pohdin että josko tekisin itselle samanlaisen, 7veikasta yhdellä lisämallikerralla (toi L-koko on auttamatta liian pienen näköinen kun itselle sitä mittaa), en tiedä onko malli suuniteltu rinnattomille naisille vai onko sitä tarkoitus pitää rintojen yläpuolella, vaikka kuvassa toi nimenomaan menee rintojen päältä. Tai sitten pitäisi odottaa valmista tulosta ennen kuin alkaa arviomaan... as usual.

No comments:

Post a Comment