2008/11/15

"Ja niin joulu joutui jo taas Pohjolaan" (Jouluun 39 aamua)


Kympit ovat taas paukkuneet. Viime yönä paukuttamisen tekivät kyllä naapurit, mutta luulen että heillä oli juhlat, kertaluontoinen tapahtuma, joten en anna sen häiritä yöuniani.
Kyllä Neulomo on hieno paikka. Eilen ihmettelin mistä löydän lankaa työn lopettamiseen ja tänään asiasta on jo sovittukin ystävällisen ihmisen kanssa. =o) Kiitokset Maaralle vielä kerran.
Tuhannen lukukerran raja on ylittynyt sitten eilisen. =o) Kiitokset kaikille lukijoille ja kommentoijille.
Keitin tänään porkkanalaatikkoa varten riisipuuran, ja huomenna ajattelin keittää aamupäivällä bataatit, niin saan sitten ainakin kahdet laatikot yhtä aikaa uuniin iltapäivällä/illalla. Porkkanoita ja lanttuja pitää vielä käydä ostamassa, huomenna onneksi pääsee autolla kauppaan, tuolla säällä polkupyörän kanssa seikkaileminen voisi olla hyvinkin vaarallista painavien kantamusten takia.
Jatkoin tänään Äiteen huiviliiviä, ensimmäinen kädentie on kohta puolessa välissä, sikäli siis, että toinen puoli on kierrosta kahta vaille valmis. Ei tee mieli edes laskea mitä kaikkea pitää vielä ennen joulua tehdä, nytkin poden huonoa omaatuntoa siitä että käytin puolipäivää hömppä-kirjojen lukemiseen ja muutamaan erään tietokoneella olevaa taktiikka-peliä (tein oman ennätyksen ensimmäisessä erässä ja toisessa sivusin sitä). Neulottavaa ja pääteltävää kun olisi useammallekin vapaapäivälle.

No comments:

Post a Comment