2008/11/07

" I'm dreaming of a white Christmas" (Jouluun 47 aamua)


Taivaalta ei tänään ole tullut lunta, vaan alijäähtynyttä vettä jonka seurauksena tiet on mustalla peilijäällä. Pyöräile siinä sitten kun jarrut tai kengät ei pidä tiessä ollenkaan. Viikko sitten satanutta lunta on edelleen sen verran että voi sanoa maan olevan valkoinen, mutta muuten syksy on ehtinyt inhottavimpaan vaiheeseensa, siihen kun ei enää ole syksy, mutta vielä ei ole talvikaan.
Tentti on onnellisesti ohi, tai no, siitä onnellisuudesta tietää enemmän joskus ensi viikolla kun tuloksia uskaltaa mennä kyselemään... Ainakin yksi vastaus meni laajaksi (miten edistää nuorten terveyttä jos vanhemmat sabotoi sitä edistämistä nopeammin kuin ehtii edistämään, kritisoin aika laajasti vanhempien tuomitsevaa käytöstä, koska sen on todistettu yllyttävän nuorilla häiriökäytöstä), ja muutama meni silleen sinnepäin, mutta jospa siitä tulisi riittävästi pisteitä niin että saisi esseen kera kolmosen (asteikolla 1-5, 1 heikoin ja 5 paras). Tenttiin valmistautumisen päätyttyä siivosin, alkoi jo eilen kyllästyttää sotkuisuus ja imuroinkin jopa, ensi viikolla (?) pitäisi olla asunnon kuntokartoistus. Tuo olikin aika mielenkiintoinen juttu. Postiluukusta oli isketty lappu jossa ilmoitetaan että talossa pidetään kuntotarkastus ja että tarkastupäivänä ei saa käyttää suihkua ennen kosteusmittausta. Olisi vaan ihan kiva tietää minä päivänä se mittaus on niin että osaa varoa sitä suihkun käyttöä...
Motivaation puuttuessa tilkkuilin edelleen jussi-vihreää 7veikkaa. Huomenna virkistyspäivä-matkalle mukaan lähtee varmaan Äiteen huiviliivi tai velipojan toinen sukka.

No comments:

Post a Comment