2008/11/22

"Hiljaa, hiljaa joulun kellot kajahtaa" (Jouluun 32 aamua)


En saanut itseäni joulukauden avajaisiin ( oli yllätys, yllätys liian kylmä). Sen sijaan ahkeroin Isomummin Huopaslapasten kirjailut valmiiksi ja neuloin Kummipojalle Isoveikka/Huopanen lapaset, Talvi 2005-lehdestä. MIetin juuri että kannattaakohan niin vanhasta lehdestä tehdä virhe-ilmoitus, ohjeen mukaan kun siinä tehdään kaksi vasemman käden lapasta, tai siis peukalo tulee samalle kohti molemmissa lapasissa. Huomenna meinasin sitten yrittää noiden lapasten huovuttamista, saas nähdä kuinka onnistuu. =o)
Isomummin lapasista tuli luonnonvalkeat ja kirjailut tein sitten sinisellä. Varteen laitoin nimikirjamet (Isomummi ei halua käyttää mitään uutta siksi että pelkää että se varastetaan, joten olen vuosia ratkaissut tämän ongelman kirjomalla suht' harvinaiset nimikirjaimet kaikkiin lahjoihin jotka annan hänelle), ja selkämykseen eräänlaisen lumitähden, sekin Talvi 2005-lehdestä. Kummipojan lapasiin tein varret farkunsinisestä Isoveikasta ja lapasosan itsessään samasta sinisestä. Edelleen epäilen suuresti miten paljon Huopanen oikein huopuu, Kummipojan (3½v.) lapaset kun ovat ennen huovutusta minunkin käteeni isot, vaikka tein huomattavasti pienemmät kuin ohjeessa olleet lasten-lapaset. No, jos huopuminen ei onnistu, puran Isoveikan pois ja otan noi itse käyttöön lovikkoina.
Enää 7 isoa tilkkua tekemättä. Vähiin ne käy ennen kuin loppuuvat.
Ennakkosensuuri, eli Kummipojan äiti, hyväksyi tonttu Touhukkaan seikkailut, joten huominen menee sitten kortteja tehdessä. Vapise tonttu Toljanteri, tonttu Touhukkaan maailmanvalloitus alkaa 1.12.2008! 

No comments:

Post a Comment