2008/10/16

Taas tilkuista (Jouluun 69 aamua)


Yhä uusien tilkkujen myötä lankojen inhokki-listani pitenee. Tuntuu kuin jokaisin uuden tilkun kohdalla (ainakin silloin kun kyseessä yhtään harvinaisempi lanka) olisin valittamassa sen neulottavuudesta tai neulepinnasta tai jostain muusta. Mambo on liian tiivistä, tango fanin haituvat ottavat vastaan neuloessa, maxi on liian löyhäkierteinen... listaa voisi jatkaa ties miten pitkälle. Ainoa iloinen yllätys on ollut spektri plussa, mutta se olikin sitten sitäkin iloisempi ja nyt siitä onkin sitten tiedossa kummipojan synttäripaita ensi keväälle.
Ranne pasahteli tänään taas tavallista pahemmin (krooninen jännetupin tulehdus molemmissa ranteissa). Se sai taas vaihteeksi ajattelemaan pitäisikö vaivaa käydä valittamassa lääkärille ja hankkia ainakin tuohon oikeaan ranteeseen kipsi joulun jälkeen. Toisaalta taas, jos joulun jälkeen pitäisi mennä töihin niin harvaapa työtä voi tehdä toinen käsi paketissa. Sitäpaitsi olen oikeakätinen ja viime kesäisen murtuman muistona on kyllä se miten toivotonta minulle asioiden hoitaminen on vasemalla kädellä. Pitää nyt katsoa miten tuo ranteen paukkuminen ja naksuminen etenee.
Sain valittua velipojan sukkiin mallin. Lavondin Viikinkineuleista joustovinoneliö palmikon kera, walesilainen kantapää ja nuolikärki. Taidan tehdä sukat saman tien alta pois, huomenna on tiedossa kahden tunnin junamatka ja sunnuntaina tai alkuviikosta paluumatka. Pohdin juuri pitäisikö sukkien ohella ottaa mukaan joku muu työ, sukat kun voivat valmistua huomattavasti ennen kotimatkaa.

No comments:

Post a Comment