2008/10/13

Joulu -72 aamua


Kun joululahjojen tekemisen aloittaa hyvissä ajoin, on realistinen mahdollisuus siihen että aatonaattona saa käydä nukkumaan hyvissä ajoin. Tai jos aloittaa hyvissä ajoin massiivisten joululahjojen tekemisen niin kuin minä, on mahdollista että viimeiset saavat joululahjansa Juhannuksena... tai syntymänpäivänä, tai ensi jouluna, tai sitten... hmm. =o)
Vastahan oli elokuun loppu ja iloitsin ensimmäisen joululahjan valmistumisesta ja siitä että olen kerrankin ajoissa. Mihin aika oikein katoaa, kuka varasti syyskuun? =o)
Joululahjoja on suunnitteilla reilut kymmenen, sukkia, lapasia ja käsineitä kummipojalle ja serkkupojalle, tilkkupeitot molemmille pojille, samoin paidat. Toiselle samos lollipopista ja toiselle isoveikasta. Hartian lämmitin syksyn lehdestä (240krs tehtynä), samoin liivihuivi (kohta ensimmäisessä kädenaukossa), hihatin (saumoja vaille valmis), huopaslapaset (kirjonta ja huovutus puuttuu), kämmekkäät (valmista jo, päättely vaan puuttuu enää) ja ristipistoiltuna viisi koiran kuvaa, joista yhtä on aloitettu vähän... Näiden lisäksi isolla kysymysmerkillä vielä muutama ihminen, joten voi olla että tuohon vielä lisäksi neljät miestensukat. (Ja jostain pitäisi taikoa aikaa 46 opintopisteen suorittamiseenkin...)
Tänään olisi luvassa muutaman tilkun tekeminen, ja hölkkäpyrähdys, ja ehkä Ashes to Ashes:iä katsellessa tuon toisen huopaslapasen kirjominen. Noissa lapasissa tuli taas esille tuo ohjeisiin kuluvan lankamäärän epämääräisyys. Ohjeessa on 150g, työhön meni ilman kirjontoja 110g. Kirjontoja en siksi laske mukaan koska nehän ovat sellaista hienostelua, taitojen esittelyä enemmänkin, lapaset olisivat täysin hyvät myös ilman niitä.
Kuvia ehkä joulun jälkeen (omalta kameraltani kun ei saa kuvia siirrettyä koneelle).

No comments:

Post a Comment