2008/10/20

Alennusmyynneissä sortumisia (Jouluun 65 aamua)


Lankanostolakkoa koeteltiin taas tänään, ja virallisesti en sitä vieläkään rikkonut. Perjantaisen Polaris-kerän osti Äitee ja tämänpäiväiset Laura- ja Malibu-kerät Mummi. Hopean harmaja Malibu oli Kuopion Anttilassa poistossa 2€/100g ja Laura varaston tyhjennysmyynnissä 3,5€/100g. Molemmat kerät Polariksen tavoin ovat menossa peitto-projektiin. Lauraa otin sini-vihreä-harmaata ja Malibua tosiaan hopean harmaana. Meinasin ostaa vielä Piccolo-kerän, mutta pohtiessani mitä muuta siitä muutaman tilkun lisäksi saisi (kerässä 200g/639m), tulin siihen tulokseen etten tarvitse kyseistä kerää mihinkään. Jos Polaris ja Laura tuntuuvat vielä tilkkuneulonnan jälkeen hyviltä langoilta liene tehnen niiden suhteen lisää hankintoja. Molempien suhteen toki rajoittaa vähän se ettei niille juuri ole ohjeita, eli neuleeseen kuin neuleeseen joutuisi laskemaan silmukat uudelleen.
Velipojan suostuttelu onnistu hyvin, tarjolla kun oli näyttää ja antaa koeteltavaksi miltä hyvin tehty nuolikärki tuntuu ja enismmäinen sukka onkin muutamaa kierrosta vaille valmis. =o) Huomenna voi sitten junassa ranteen keston mukaan aloitella toista kun vielä on muistissa miten sitä kaaviotonta mallineuletta nyt tehtiinkään.

Muistaessani: Olen huono lukemaan muiden blogeja, tai niihin kommentoimaan. Suuret kiitokset siis jo tähän mennessä tulleista kommenteista ja mahdollisista tulevista. Kommentointi ns. vastakommentointina tuntuu ainakin vielä itsestä hyvin vieraalta.

No comments:

Post a Comment